apa ni????!!!!!

salam readers.
dah berapa hari aku tak update, sibuk sikit, sikit je.. heh.

anyway, hari ni aku terima satu berita yang agak MENGUJAKAN a.k.a EXCITING NEWS!
tp dalam masa yang sama agak sedih atau lebih tepat lagi, KECEWA. berita ni berkaitan dengan priority aku. bukan manusia, tapi benda. berkaitan dengan budak itam. apa dia? nanti bila dah confirm baru aku beritahu. *tapi ada ke orang nak tahu?heh heh*

ok lah. tu je update untuk hari ni.
sebab apa pendek sangat??

sebab aku tak tahu nak post apa sebenarnya~~~~
MySpace


p/s: tajuk entri tak de kena mengena dengan intinya. harap maklum.
 ngiahaha~

7 comments:

NaniE said...

tak sabar nak tau..hihi

h A n Y S said...

@k.nanie, hehe~ tungguuuuuu~~ :D

Si Bunga said...

ha.. kan dh ckp... ngeh2.. :P
sian la bdk itam tuh kalau dh ader pengganti paling smart n macho.. huahuahua

tia said...

buat orang tetunggu tunggu nehh!
grr~

nabilah_2908 said...

baru lepas bc n3 budak hitam ni..

hmm..kalau kena kt Miss Red sy...mau sy nangis kt situ gak...huhuhu..




jom ke APA KATA HATI pulak,
CREAM PUFF - PART 2

Al said...

sje je suh org tunggu:)

h A n Y S said...

@si bunga,ehhh.. aku tak kate ade pengganti ea... haha~

@tia, so silakan menunggu.. heheheee~ :P

@nabilah,haaa.. tau xpe.. tp bukan nak nangis, rs nak cincang lumat2 budak tu..hahaha!

@Al, so silalah tunggu ye..hehehee~ :D