45th UTM CONVOCATION. i am in!!! XD

salam readers.

dah berapa hari aku tak update blog ni ye? hampir seminggu agaknya. takpe, hari ni aku update. heh. ;p

aku baru lepas konvo on 26th hari tuh,. gambar tak upload2 lagi kat sini. adeh, kebizian melanda. anyway, bercerita pasal konvo, aku teringat ayat yang member2 aku keeeeeep on reminding. pasal kahwin. "nanti kahwin jangan lupa jemput tau.", "ala..nanti kau kahwin dulu..", etc.

kalau ada calon aku kahwinlah ye kawan2 tersayang sekalian..aku takde calon lagi. indeed, diorang macam tak percaya yang aku dah solo. hahaha!! why ea? dah takde jodoh nak wat cane... cit! quote cliche! tapi tu lah, orang dok cakap ayat cliche, tapi ITULAH yang sebenarnya, kan? :)

tolonggglah percaya yang aku dah SOLO. which means i am single. nak aku wat status single kat facebook so that u guys percaya ea? hahaha! i am not into it. aku tak berapa nak berkenan wat cam tu.. don't know why.. tapi dalam blog boleh plak ko kecoh ye hanisah?? eh, hellooo~~ this is my blog, my territory, my diary, sukati I lah nak buat apa pon~ *gedik* heh heh heh! MySpace

oh, stop talking about kes singgel-minggel ni ok. bosan. jom layan gambar konvo aku pulak. lagi best. *big grin*

dengan adik2 aku :)


gonna miss u guys! 



farewell. T.T
the day after konvo. that's Y aku pakai seluar. :D
kalau tak interprem kat belakang, memang tak sah! =.='

boleh jadik cermin muka aku! haha
with fati :D
with azi :D






sayang..masa keluar hujan dah.. :(

gambar2 yang tak ber'edit' disebabkan aku bukan seorang yang rajin meng'edit'.
ok, tu je, sekian, terima kasih sayang.
hanys: dah terlepas turn aku untuk post kat 100penulis disebabkan kebizian yang ntah hape2. MySpace

9 comments:

Si Bunga said...

best mmg best... kalau dekat bleh kami p...
jemputan untuk kawan2 sejantung sekalian... ain, nad n nisa..
anda sekalian di jemput hadir ke majlis convo saya pulak eyh..

date : 7/10/2010
time : sebelah petang.. selepas 12 PM
location : PICC putrajaya..

aper2 roger aku eyyh.. ^_^

NaniE said...

tahniah Hani!..

LuVidA^^ said...

congrats!

mia said...

tq dear drop by kat blog sy..thniah ek da konvo..sy da follow kamu..

h A n Y S said...

@si bunga, insyaallah aku pi.. :D
@kak nanie, tQ kak.. :D

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

tahniah :)

Azza Zahra said...

Congrates hanys!
12 hbln neh aza lak :)

h A n Y S said...

@aisumi chan, tQ.. ;)

h A n Y S said...

@azza zahra, tQ azza.. ;) and congrates to u too! greet awal2..hehe