CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty In Ugly

salam readers::

ok! *semangat lepas menang contest* keh keh keh~
hari ni aku nak join contest mortar board pulak.
eh eh, aku join contest ni bukan disebabkan aku menang contest kila tauu..
contest ni actually agak lama gak ah aku 'admire',hehe~masa aku blogwalking ke blog En.Edy.
sebab aku baru konvo ri tu, tu yang agak excited..tapi memandangkan contest ni aku ambil part yang letak gambar konvo (kena tapis betul2,carik yang cun2, keh keh keh~) so lambat lah menge-join-kan diri.. (gilak ah aku mencacatkan bahasa!heh~)


klik banner untuk join ;D


syarat contest:


1. Jadi follower blog ini
2. Copy banner contest, paste pada entry contest anda dan linkkan terus ke entry contest ini.

4. Upload SATU sahaja gambar convocation anda yang terbaik

ATAU 

Untuk mereka yang belum convo/tiada gambar convo...
Buat ucapan tahniah convocation paling unik untuk tuan punya blog/kawan anda (tidak melebihi 30 patah perkataan).
(pilih salah satu, kalau nak buat dua2 pun boleh, tapi mesti dalam entry berasingan)

5. Tinggalkan link entry anda pada bahagian comment entry ini.
6. Tag seorang atau lebih rakan blogger lain. (makin ramai kene tag, makin cerah peluang nak menang)


Tarikh tutup penyertaan : 11.59 PM (31/10/10)

Updated : Gambar untuk hadiah2 click SINI.

*seorang peserta layak memenangi lebih dari 1 hadiah (jika menyertai kedua-dua kategori)




so,gambar yang aku pertaruhkan adalahhh~:
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
jeng jeng jeng~ (haha! bajet suprise lah konon! ;p)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
aku (tengah2 bertudung cokolat) dgn member2 kelas SBC
*sila klik gambar utk lebih clean and clear*




gambar ni lah yang tercantik dan terbaik (bagi aku lah, heh~) untuk contest ni..
berlatarbelakangkan Masjid Sultan Ismail,UTM yang indah, gah berdiri tu, ngeh2~
kalau ikutkan nafsu serakah aku yang menggelodak, bergelora ni, nak je aku letak SEMUA 10 gambar2 konvo tercantik and terbaik dalam collection aku ni, tapi memandangkan aku ni kuat imannya, so aku letak 1 je lah MySpace


ok. done!

jiran2 blogger yang aku nak tag adalah:



oh?! aku menang?!

salam readers::

pada satu malam yang gelap pelita gelita..(mestilah malam tu gelap der! =.=' )
aku bukak laling aku ni. usha2 shoutbox a.k.a chotchat aku,
baca2 jeritan histeria jiran2 blogger yang datang bertandang, dan tiba2!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

baca apa yang cik ieyla wish tuh.

erk?! aku menang contest??!!
aku blur kejap. berkira-kira bila masa aku join kontes??

duh!! *tepok dagu*
*speechless*
apa ke nenek yang nyanyuk lah kau ni cik hanisah oi! nenek kau pon tak nyanyuk macam kau, tahu?!!
baru join 2 contests dah lupa. :))

aku pi godek ke contest cik kila je, sebab aku tau yang 1st contest aku tak menang (for sure). heh~
then,



ohooooooooooooooooooooooooiii~!




ouh~mintak permission utk copy ye cik kila~ *wink2*
kaurang nampak tak??
nampak tak??
(kalau tak nampak sila lempang mata anda smoooothly ok!) ;p
ouhhh~~ guwe menang donggg~
pergh! ke-excited-an aku sungguh bersinar dan menyinar tatkala aku mem-bold-kan and membesarkan font size tu!
sila jangan jelesss~
bhahaha! MySpace

tak sia2 aku masuk contest ni,
2nd contest yang aku masuk,
actually, tak harap menang pon (hek! ayat cliche dow! hikhik)
tapi..tulah, rejeki katakan..
den dapek jugok~
tQ kila..
sebab ketawa masa baca entri malu tuh,
and sebab award aku as one of the winner, tempat ke-2 pon best ok! hehe~
dapat top-up 30hinggit, banyak gak tu kan? sebab aku selalu topup 5/10 hinggit jek,
keh keh keh~


hanys: kemenangan (eceh! word tak tahan~!) nih buat aku rasa excited nak join contest lain! MySpace


mereka boleh, kenapa kita tidak?

aku lepak ngan family tadi sambil tengok siaran tv3 Bersamamu.
siaran kali ni pasal masyarakat kurang upaya yang training kat St.Nicholas Home.

apa yang aku nak cakap bitau kat sini is aku tabik ngan mereka2 ni,
kenapa?
sebab mereka nak belajar untuk berdikari.
tanpa mengharap bantuan orang lain.
yang sekarang ni, boleh aku tengok pada masyarakat yang sempurna fizikalnya, malas nak berdikari.
mengharap bantuan orang lain. banyak bagi alasan daripada berusaha sendiri.
aku dah beberapa kali faced orang2 macam ni. heh~
tak terasa malu ke mereka2 yang sempurna fizikalnya ni dengan OKU ea? hmmm..MySpace


gambar copy dr Mr.Google.

saat yang mencemaskan.

salam readers.

alhamdulillah..lepas sudah segala keresahan, kegelisahan, ketakutan, kesedihan, ketangisan, kecuakan, kegabrakan, kegigilan, dan bermacam jenis 'ke-an' lagi lah, yang membelenggu diri aku siang hari semalam.

apa yang dah jadi??

buah hati pengarang jantung aku terlibat kemalangan.
kemalangan dalam rumah.

kisahnya bermula macam ni..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
once upon a time, there lived a hensem boboy named MUAZ QARYN BIN ARIS. He was such a noty doty hensem boboy. He bla bla bla... (tak kose eh aku nak continue dalam omputih nye stail! heh~ ;p)

ok2, sambung2 k?
kisahnya bermula begini.. (skema dow ayat!) muaz memanjat meja sofa. meja sofa yang stail rendah punya. tu sebab dia boleh sesedap rasa ajinomoto memanjat meja tu. masa dia memanjat tu, entah macam mana tergelincir/ tergelicik yang membuat dia terjatuh, terus terhentak pada mozek lantai yang 'ditampal' pada dinding bahagian bawah. tajam o situ! TERJATUH KEPALA BELAKANG DULU OK! (erk! paham ke maksud aku?? ayat berbelit! hahaha! buat2 paham sudahhhh~ ;p)

bila dia terjatuh, wani pujuk usap2 kepala dia. masa time tu, darah dah MENGALIR DERAS macam air sungai! ok, tu tipu. heh~ (erk! air sungai deras ke?) tapi banyak lah darahnya mengalir. bila wani menjerit cakap DARAH BANYAK je. aku dah kelam kabut pi tengok. memang banyak wehh.. menggeletar kepala otak lutut tengok! gabra tak usah cakap lah, sangat gabra! air mata ni dah mengalir bilamana muaz menjerit-jerit menangis kesakitan. masing2 macam kelam kabut. mak tried to stop the bleeding dengan lekapkan kopi pada luka tu. tapi kopi jenis biasa dah keras sebab dah lama tak minum. nasib baik mak ada kopi habbatus sauda (minuman kesihatan). itu pon darah tak berapa nak stop (mungkin sebab tu kopi kesihatan kot, tapi bantai lah guna as long as it's KOPI). then kepalanya diikat ketat untuk stop bleeding tambah teruk.

lepas tu, aku and ibunya terus pi KPJ Selangor Medical Centre yang kat seksyen 20 tu. masa kami odw ke sana, trafik memang agak jammed! sebab time tu time orang berpusu-pusu balik kerja. aduh.. SANGAT pressure masa tengah drive tu kaurang2.. memang aku dah dok mengalir air mata lagi dalam keta tu sebab aku fikir dengan jam nye, dengan darah muaz ni, plus dalam kepala otak aku dah pikir macam2 benda lain, paham2 sendiri lah benda apa, seriau aku nak pikir! tak terlintas langsung dalam kepala aku untuk guna laluan kecemasan + pasang lampu kecemasan, biasalah, dah gabra.. heee~ :D

bila dah sampai, macam biasa, nurse cuci2 sikit kepala and mukanya. masa cuci, muaz menangis menjerit-jerit. sungguh! aku tak sampai hati tengok dia masa tu, air mata mengalir lagi. heh! lembik kan? =.='  tapi memang  wehhh..kalau kaurang berada kat tempat aku siyes kaurang akan jadi macam aku: menangis. now i know perasaan ibu2 bila anak diorang sakit.

oh! panjang kot aku explain ( tu, tu, sampai kaurang dah menguap tu)
ok, jom tengok gambar2 pulak.


masa ni luka muaz dicuci. tersedu2 dia nangis. T.T
with his ibu
nampak macam tak nangis kan? tapi meraung jugak dia..
muka lepas menangis.

masuk wad sebab kena masuk O.T utk jahit luka dia. sebab luka dalam.  kalau tak masuk O.T, aku rasa memang tak boleh dijahit, sebab dia AKAN meronta2.
hailaaa sayang.. blh peace lagi utk bergambar?! haha~ abang kuat!! :-* bandage tu dari dok depan dah jadik dok belakang dah.
kena puasa for 6 hours dulu. sebab dia nak kena bius nanti untuk jahit lukanya. budak kecik macam ni manaaa la nak diajar puasa.. memang tak boleh! he kept crying asked for susu and air! kesian SANGAT!

dah tukar gaya bandage sebab dia dok tarik ke belakang je yang bandage asal.
ha!! ni luka nya!! seriau kan??!! nampak tersengih je luka tu. panjang ooo.. agak2 dalam 2 inch/lebih. panjang lah tu untuk budak kecik macam dia.

alhamdulillah, hari ni muaz dah balik dari hospital, lepas ditahan kat wad for 1 day. even dah jadi macam ni, dia still lagi nak memanjat meja rendah tu. aduhai sayang...


lelong! lelong! siapa cepat dia dapat!! cepat!!!

lelongggg!! lelongggg!!! siapa cepat dia dapattt!!!
cepat2!!! adik2!! akak2!! abang2!!

ahak2~ macam kat pasar ikan pulak aku jerit. erk?! jerit?? heh heh~ ;p

anyway, tadi aku chat ngan member aku,fati, tengah2 chat, dia mintak tolong tanyakan pada siapa2 yang nak beli handphone baru. dia ni minah jual handphone. heh heh~ tak lah, gurau je.. chill fati ye~ ;p

handphone NOKIA C6-00, warna HITAM.
hitam??? smart ok!!!!  alamak.. aku baru beli hp baru la.. hikhik.. ;p

gambar from En.Google.harap maklum


tu dia! gambar kat atas tuh nokia C6-00.

harga fati jual RM 950. baru lagi. tak rosak, takde cacat cela. GPS semua segala dah siap ada.
tinggal beli and guna je. haha! (agak2 bagus tak marketing strategy aku? heh~  MySpace )

kalau nak mintak diskaun ke nanti kaurang berhubung terus lah dengan cik fati ni ha.
send mesej through FB dia ok. klik sini untuk akaun FB dia.

ermm..apa lagi nak cerita ea?
ha! pasal features and specifications! aduh, marketing strategy tak bagus! =.='

ok2, klik sini untuk more info, senang kerja. heh heh~ ;p



p/s: to fati, kalau ada apa2 nak tambah, sila komen ok. :D
      btw, tajuk entri macam over pulak, ngee~ ;D


taubat nasuhah

oh! ok! sudah! sudah! sudah!
stop crying hanisah..
:)

aduh,sakit weyyyh, sakit dada aku menahan air mata ni dari keluar.
tapi akhirnya terpaksa dialirkan jugak.
lantak, takde malu2 lagi.

tahniah sheila rusly and fauzi nawawi!
plus budak2 kecik 3 orang tuh..
anda2 dah buat kami2 disini menangis sedih dan sayu tonton cerita TAUBAT NASUHAH just now..

cerita ni tentang..
...
...
...
...
...
...
...
...

kaurang tengok lah sendiri! lagi feeeeeel ok!

hayati betul2.
cerita ni diulang tayang actually untuk Anugerah Skrin 2010 nanti.
aku tak tengok yang ditayang sebelum ni. tak ingat sebab apa.



akhir kata, hargailah mereka2 yang ada depan mata selagi mereka hidup ok?~

peace yo!


apa ni????!!!!!

salam readers.
dah berapa hari aku tak update, sibuk sikit, sikit je.. heh.

anyway, hari ni aku terima satu berita yang agak MENGUJAKAN a.k.a EXCITING NEWS!
tp dalam masa yang sama agak sedih atau lebih tepat lagi, KECEWA. berita ni berkaitan dengan priority aku. bukan manusia, tapi benda. berkaitan dengan budak itam. apa dia? nanti bila dah confirm baru aku beritahu. *tapi ada ke orang nak tahu?heh heh*

ok lah. tu je update untuk hari ni.
sebab apa pendek sangat??

sebab aku tak tahu nak post apa sebenarnya~~~~
MySpace


p/s: tajuk entri tak de kena mengena dengan intinya. harap maklum.
 ngiahaha~

baru nak bayar hutang orang?? tak tahu malu!!

sorry lah pada adik aku, wanie and kawan blogger, amirul hafiz.
sebab,
aku ada hutang kaurang berdua.
malu untuk aku mengatakan bahawa......

aku malu sebab tak bayar hutang kaurang lagi.. uhuk2~ T.T
jadi, disini, saat ini, aku nak bayar hutang pada kaurang.
aku bayar pada wani dulu ye? baru encik amirul hafiz (skema dow ber'encik' segala!~heh!)

*****

ok, wanie, ni aku jawab apa yang ang tang aku.

Q.1: name one person who made u laugh last night.
A.1: member baik aku, cik nadzirah nasir!

Q.2: what were u doing 1 hour ago?
A.2: online!! blog jog!!! godek2 hanysapek.bs.c!

Q.3: what was the last thing u said out loud?
A.3: err...tak ingat ayat apa, tapi yang pasti mode marahkan seseorang, heh heh~

Q.4: where's the next place you're going to?
A.4: TOILET! toilet tu kinda place what.. keh keh keh..  belum cuci muka, etc lagi ni! :D

Q.5: what was the last thing u paid for?
A.5: bayar parking keta kat sunway malam semalam! :D

Q.6: where were u last night?
A.6: u got the answer already lorh.

Q.7: what's the best ice-cream flavour?
A.7: chocolate! always and ever! (betul ke eja coklat versi omputih cenggitu? dah lama tak eja coklat dlm omputih nye stail. hik2)

Q.8: do u wanna cut ur hair?
A.8: ye! nak2!! nak cut ala2 Michael Rosenbaum dalam Smallville. cun kan?! MySpace

Q.9: do u love to melatah?
A.9: dulu pernah, bukan 'love', tapi dah terbiasa. sekarang dah tak. :D

Q.10: if that so (melatah), what will u say out loud?
A.10: "opocot mak kau!" dulu2 punya cerita la ni.. heh heh

Q.11: what do the last text msg received said?
A.11: "nisa. kat area uma ko ada tak tukang urut perempuan? aku nak urut satu badan. berapa ringgit ek?" by si ain! keh keh keh! actually, semestinya cara dia taip msj ni bukan cenggini, more to gaya SMS. kang aku letak sini takut kaurang tak paham. hik2. btw,sori ah beb, aku baru buka inbox sebab nak jawab soalan ni. nak reply, dah pukul 2 am. for sure kau dah tidur. MySpace

Q.12: will u get married in the future?
A.12: apa punya soalan ni? of course la akan kahwin..and NAK kahwin, siapa tak nak,kan? haha.


Q.13: do u chew on ur straw?
A.13: hihihi! malu la i nak jawab.. MySpace


Q.14: do u make up ur own words?
A.14: err..no answer sebab tak paham soalan. sekian terima kasih. :P

Q.15: tag to other 5 bloggers/more.
A.15: tak tahu nak tag siapa. sebab masing2 macam tengah sibuk dengan assignment, projek segala. so pada siapa2 yang tak sibuk and dah kekosongan idea nak post apa, maka anda ditag! hehe

ok wanie! hutang ang dah langsai!

hutang bro amirul hafiz akan dilangsaikan pada next entri ye?

p/s: tajuk entry macam kejam je. heh heh~

blog aku blog lucah.

dah lama tak bukak nuffnang. sekali aku bukak, oh! earning dah naik! hehe.

lepas tengok duit, aku godek2 lah tang lain dalam nuffnang ni. sebelum ni, bila bukak nuffnang, aku hanya tengok duit 'naik' atau tidak, itu pon beberapa bulan yang lepas. heh.

tapi semalam aku godek2 tang 'keyword'. saja nak tengok. mana lah tahu kalau2 orang carik info pasal hanisah, tetiba terkeluar blog aku. keh keh keh. macam femes je kau kan?!

bila aku tengok keywords aku.


erk!
aku memang ada buat entri pasal fasha sandha sebelum ni. tapi aku rasa.. tak pernah kot buat entri pasal fasha bogel and pasal t*t*k dia tuh.

'bagus' betul la kaurang2 yang mencari info pasal t*t*k dan kebogelan fasha nih. hotak kaurang sungguh sempurna i tell you!

p/s: hot jugak kau kan fasha?

pengganti SAMSUNG yang dah dikebumikan petang semalam.

uh! penat. baru balik dari cari new handphone yang dah rosak, cari cermin yang dah lama aim kat IKEA and pi karok! heh heh.

sebenarnya, aku tak nak  ganti handphone baru kalau handphone lama ni tak buat hal. kalau tak de duit, tak yah ngada2 nak bertukar hp. tapi memang dah ajal hp lama ni sampai.. nak buat macam mana, hi.
masa aku pi GIANT (stadium), aku TERpandang satu hp ni, COMEL ok! terus aku aim untuk beli since then.
and alhamdulillah, dah tertunai, cooooomel sangat (bagi aku lah), plus colour pink lagi. ada colour purple, tapi belum keluar lagi, maklumlah, hp ni keluaran baru. malas aku nak menanti colour purple keluar, aku terus grab yang pink ni. nak tengok kecomelan hp ni? scroll bawah. hehe..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ha! ni dia!
 eh bukan, silap, heh heh.
yang ni laaahhh..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Nokia X5!


comel kan??  yang pink tu dah jadi aku punya.
harga? jangan risau.. tak sampai RM 1000 pon.. tapi lebih dari RM 500. hehe..

function? korang klik sini ok.


aku SAKIT. SAKIT yang AMAT. :((

::salam readers::

sihatkah kaurang? (tetiba tanya soalan ni, tak pernah2.) harap kaurang sihat...(pergh! caring gilak!)
ok2, be serious ok.
ehem2, *muka ketat*

ada tak muka aku macam ni bila ketat??
*gambar kopi dari En.Gugel*
actually, dah dua tiga hari ni aku tak berapa sihat.
dada (tolong jangan pikir tang lain ok. haha) terasa sakit.
kat bahagian paha pon sakit.
oh! sakit yang teramat.

'kenapa tak pi jumpa doktor??' owhhh..kaurang tanya soalan yang salah pada orang yang salah.
aku tak berapa suka pi jumpa doktor.
'sebab apa??' *sigh* kaurang paham2 sudah..
takut lah beb!
'ha?? takut?? kah kah kah!' *ketawa tepuk2 meja*
iya! takut! dah. stop hentak meja tu, roboh kang.

actually, untuk pengetahuan kaurang, penyakit aku ni tak ada ubatnya.
kesian kan?
serius, memang tak ada ubat.

"kau sakit apa sampai takde ubatnya??"
"kena sihir ke??"
ishhh!! takda lah! mintak dijauhkan semua tuh.
aku tuuuuuuu la..
sakit tuuuuu... *tunjuk2 jari kebawah*
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

kopi dari Mr. gugel


ha. nampak tak penyakit aku??
keh keh keh MySpace
aku tengah sakit poket ni beb. gaji aku dari awal bulan lagi tak dapek2.
hari ni berapa hari bulan? 5/10 kan?? maknanya dah 5 hari muka aku macam tempoyak, apa kaitan dengan tempoyak pulak?? maknanya macam tempoyak yang buruk tapi sedap, which means, equal to muka aku yang monyok tapi comel. cit! =.=')

ok2, balik pada urusan asal, actually,duit yang aku simpan sebelum ni dah pakai untuk biaya operation budak itam hari tu plus biaya perbelanjaan aku and family ke PARIS Skudai, JB atas urusan bisnes konvo aku.
so, duit saving aku dah habis. tinggal cipuuut je. takmau mention lah, malu.

since aku sakit ni kan. aku selalu rasa segan.
'segan sebab pa pulak??'
segan la beb bilamana:

situasi 1) bawak mak pi beli barang : "mak,minyak kereta ni nak habis dah.."
situasi 2) bawak mak pi beli-belah cara tingkap:  "mak, akak terasa nak ni (barang yang aku berkenan)" *muka tempoyak*
situasi 3) lepas bawak mak beli barang + beli-belah cara tingkap: "mak, tetiba rasa lapar.. heee" *tunjuk gigi arnab*

bila dah jadi seperti tiga2 situasi diatas, kaurang kena paham2 sendirilah apa yang terjadi lepas tu kan?!

owhhh~~segannya aku pada mak..
hehe~
kalau sebelum kerja ni pon aku segan2 nak mintak duit daripada mak,
ini dah koje bertambah seganlah aku bila mak yang kena bayar duit minyak kereta, bayar barang yang aku berkenan, bayar duit makan, bla bla bla~

takpa mak.. nanti bila bos dah bagi gaji, akak bagi mak extra sikit ea.. *kelip2 mata*MySpace

bos..tolonglah pekerjamu ini.. saya tengah sengkek betul bos.. nak tengok wayang lagi ni bos..
ngeh ngeh ngeh

hanys: siapa baik? jom BELANJA aku tengok wayang? aku nak tengok cerita Devil/ Magika. hehe *wink*

sekarang senang nak beli babi.

aku bukak dashboard blog. usha2 entri blog yang aku follow. tetiba aku dirtarik oleh satu entri yang bertajuk 'Mari Dapatkan Babi di Giant' by kak anna.


masa tu aku dah dok pikir dan terbayang: seekor babi yang diikat pada sebatang tiang dalam Giant tu. hahaha!

bila buka je entri tersebut, cerita lain laaa yang diceritakan.. =.='
hampeh pemikiran aku ni kan? :))

ok, balik pada entri akak anna ni. sebenarnya entri tersebut berkisarkan tentang bahan masakan yang terang2 terkandung babi, diletakkan pada rak makanan halal! mai kome, usha sini untuk  baca kisah beliau tu.
thanks to kak anna.. :)

walaupun kita duduk Malaysia, yang terang2 dilabel sebagai negara Islam, tapi dalam bab2 ni kita tak boleh terlepas pandang jugak.

sekarang kalau nak beli bahan2 makanan je, MESTI check, ada logo halal atau tak? MESTI cek, bahan2 yang terkandung dalam makanan tersebut, diragui atau tak, etc.

kadang2, ada jugak makanan yang terang2 ada logi halal, tapi bila check kandungan makanan tersebut, sah terdapat babi. jadi, kat sini, siapa yang jadi mangsa? kita juga kan? so, kena ALERT lah.

so far yang aku tau, yang aku dapat info, makanan kesihatan corn-flakes dari brand kellogg's diragui halalnya, even ada logo halal! hmm..ntahlah.. nak percaya atau tak. tapi kalau dah masuk bab2 halal haram dari segi makanan ni, aku taknak ambik risiko, so ban aje.

pada kaurang2 yang ada info tentang isu ni harap share juga ok? :)

hanys: rasa macam duduk oversea pulak, tapi kat oversea pon susah ke nak cari halal foods?

45th UTM CONVOCATION. i am in!!! XD

salam readers.

dah berapa hari aku tak update blog ni ye? hampir seminggu agaknya. takpe, hari ni aku update. heh. ;p

aku baru lepas konvo on 26th hari tuh,. gambar tak upload2 lagi kat sini. adeh, kebizian melanda. anyway, bercerita pasal konvo, aku teringat ayat yang member2 aku keeeeeep on reminding. pasal kahwin. "nanti kahwin jangan lupa jemput tau.", "ala..nanti kau kahwin dulu..", etc.

kalau ada calon aku kahwinlah ye kawan2 tersayang sekalian..aku takde calon lagi. indeed, diorang macam tak percaya yang aku dah solo. hahaha!! why ea? dah takde jodoh nak wat cane... cit! quote cliche! tapi tu lah, orang dok cakap ayat cliche, tapi ITULAH yang sebenarnya, kan? :)

tolonggglah percaya yang aku dah SOLO. which means i am single. nak aku wat status single kat facebook so that u guys percaya ea? hahaha! i am not into it. aku tak berapa nak berkenan wat cam tu.. don't know why.. tapi dalam blog boleh plak ko kecoh ye hanisah?? eh, hellooo~~ this is my blog, my territory, my diary, sukati I lah nak buat apa pon~ *gedik* heh heh heh! MySpace

oh, stop talking about kes singgel-minggel ni ok. bosan. jom layan gambar konvo aku pulak. lagi best. *big grin*

dengan adik2 aku :)


gonna miss u guys! 



farewell. T.T
the day after konvo. that's Y aku pakai seluar. :D
kalau tak interprem kat belakang, memang tak sah! =.='

boleh jadik cermin muka aku! haha
with fati :D
with azi :D






sayang..masa keluar hujan dah.. :(

gambar2 yang tak ber'edit' disebabkan aku bukan seorang yang rajin meng'edit'.
ok, tu je, sekian, terima kasih sayang.
hanys: dah terlepas turn aku untuk post kat 100penulis disebabkan kebizian yang ntah hape2. MySpace