salah satu situasi yang buat aku annoy, sekian.

salam readers.

sebelum tu, aku nak warning dulu. entri ni agak emo sikit dari entri yang lain. so, kalau tak suka, sila pi ke entri lain ye. *senyum*

kisahnya,
aku ada sorang kakak angkat. dia bertubuh agak 'besar'.
aku and family pi minum2 dengan dia kat satu kedai ni.
sedang kitorang tunggu2 minuman and makanan kitorang sampai, aku TERpandang sekor sorang mamat ni. masa aku TERpandang tu lah, dia cakap apa kebenda ntah dengan member dia.

then, member dia tu pon toleh kearah kakak angkat aku.
bila member dia paling mukanya balik pada mamat tu, mamat tu cakap menda ntah sambil JELING2 kat kakak angkat aku, SENYUM2 SINDIR dan KETAWA KECIL.
agak2 korang, dia cakap apa ye pada member dia tuh??
yang aku 90% sure dia MEMPERLEKEHKAN saiz badan kakak angkat aku tuh.
for sure la beb, kalau dah ketawa2 kecil + senyum2 sindir + jeling2 kat kakak aku tuh, mesti mengutuk ah tuh.

oi!
kau tak sedar ke yang kau pon ada kurangnya.
kau nak perlekeh/ngutuk pon agak2 ah. depan aku pulak tuh. aku pantang betol ah!
kalau muka tu HENSEM macam Fahrin Ahmad/Lee Dong Wook / Amir Khan/Hans Isaac takpe ah gak.
hini tak, kau SERABAI jugak. rambut panjang, even ikat pon nampak serabai.
muka macam buruh binaan kat site je aku tengok kau!

urggghhh.
annoying sungguh kau!
MySpace


sekian, terima kasih sayang.

p/s: sorry jadikan kamu2 contoh ye wahai buruh2 binaan sekalian alam *wink*

8 comments:

miss faten said...

SHAIT!
Hate those guys sedemikian. Bajet hot padahal tengok cermin haishh serupa penyangak aja. Itulah lelaki, yg dipandang sekadar luaran, dalaman taknak selidik betul2. Lelaki oh lelaki :||

P.S: mmg la tak semua lelaki yg bersikap sedemikian but majority laaa ~

tiafazunia said...

benci orang cmneh!
rase nak tampo jee!
tolong laa cermin diri dlu!
cettt!

Tapak Kaki said...

nampaknya cik fatin lagi emo dari cik hanys..haha

h A n Y S said...

@miss faten,tp mamat ni mmg x hot lgsg, mcm ne nak bajet hot plak? ehehe~
@tiafazunia,ade cemin kat kdai makan tuh, tp lupe pulak nk bg dia, hehe
@tapak kaki, haha,aku pon nampak gak
:D

ASaDa RyutaRo said...

uhhh... siyesli tak patut nak perlekehkan orang ni. sbb setiap orang ada kelebihan n kelemahan..

tp kan, kdg2 ada jugak org yg patut d perlekehkan seperti mereka yg over gedik yg buat hampir nk muntah..

apa pun, tak kira la laki hot, ke laki tak hot ke, tak yah nak perlekehkan orang.. duk diam sudeyh..

ASaDa RyutaRo said...

lagi, macam la perlekehkan orang tu leh dpt harta koyan2.. income bulan2.. duit masuk account ribu riban.. klu takat boleh gelakkan orang, apa yg hebat sangat?

Pencacai Alim said...

muka cantik atau hensem tapi hati berpenyakit watpe..tak pasai2 aku emo jugak..he3...

h A n Y S said...

@asada ryutaro,wahhhh~ panjangnya komen,haha
anyway,memang tak ptt perlekehkan org,mamat tu perlekehkan org tak kena dengan situasi.geram! huhu
@pencacai alim,hahaha..kesian kan mamat tuh, dia tgh sakit, tapi dia tak sedar..