FOLLOWERS

TRY THIS!!

perlu ke amuk-amuk ni??

tak paham aku. siyes tak paham. awat laaaaa excited sangat kaurang ni nak amuk2??? nak gaduh2??? nak perang2???

kita dulu2 pon dari rumpun yang sama. (betulkan kalau silap) bahasa? tambah tolak darab bahagi, lebih kurang sama ah,kot, ehee.
agama?? kaurang islam, kitorang islam.

apa mau gaduh2 nih..?? takmau lahh..
takkan sebab amah2 dari negara kaurang kena dera kat sini, kaurang nak amuk2?? kitorang sendiri kat sini dah punished, bagi hukuman yang setimpal pada orang yang dera amah2 tuh..
takkan sebab hal2 budaya or what-so-ever dari negara kaurang yang kaurang tuduh kitorang curi, kaurang nak mengamuk? oh kamon laaahhh...

bila jadi macam ni, nak perang2, kaurang tak rasa malu ke dengan orang barat? ntah2 dorang bertepuk tangan, bergelak ketawa, tengok kita seagama ni bergaduh2, sampai nak berperang.

okey, enough. aku malas dah nak pot pet kat sini. pikir sendiri lah, kaurang dah besar2. bila nak gaduh2, perang2 macam ni, rasa macam budak2. aku pelik betul, apa yang kitorang buat salah sangat? sampaikan kaurang bakar bendera negara kitorang? cuba kalau kitorang buat macam tu pulak, apa yang akan kaurang rasa?? 'terbakar' kan hati kaurang?? same goes to us lah. (alamak, TERpotpet lagi)

ok2. enough.
jom layan gambar kat bawah.
peace yo! *big grin*

klik utk ia membesar dengan sihat dan kuat!
*pinjam dari oh! media*

7 si penari jari menaip kata sendiri:

tiafazunia said...

geram nye baceeeee!
siyes menyampahhh!

Tapak Kaki said...

orang hendon ni tak gheti nak bersyukur.. gila bangang!

Mr PenyuBiru said...

entahlah... macam ade pihak² tertentu cuba melaga-lagakan msia & indonesia.

h A n Y S said...

@tiafazunia,relek2..coooool bebeh~ haha
:D
@tapak kaki,tak sume kot..heee.. :D
@mr penyubiru,hurmm..apaaa la motif pihak tu wat cam tu kan.. :)

ahmad din said...

Maaf ya, mereka ini menurut berita dibayar lebih kurang RM15.00 dan sebungkus nasi untuk berdemonstrasi.

Seolah-olah seperti kerja sambilan sahaja. Jika ada "show" baru mereka ini turun.

Si Bunga said...

yer betul kata ahmad din tuh..
mereka dibayar untuk menjatuhkan malaysia..

h A n Y S said...

@ahmad din, OIC..tQ for the info.. :)
@si bunga, sape la pihak yg bertangggjwb tu kan.. :(

Related Posts with Thumbnails