misteri kehilangan Datuk Sosilawati akhirnya terjawab

akhirnya, terjawab sudah misteri kehilangan Datuk Sosilawati bersama 3 lelaki lain. klik sini, sini, dan sini untuk baca berita penuh.
innalillah..
bila aku dengar berita 1.30 on TV3 tadi. bulu roma aku meremang. mana taknya, mangsa2 dibunuh dalam keadaan yang menyayat hati, dibunuh lalu dibakar dan abu mangsa2 dibuang. pembunuh ni bukan lagi manusia, tapi syaitan yang pinjam badan manusia! even haiwan pon tak sanggup buat macam ni.. alahai.. teringat kes Altantuya dulu.
gambar pinjam En. Gugel

aku rasakan macam dunia ni dah tak aman. dah banyak kes2 bunuh, rogol, curi, rompak and macam2 lagi.
dalam kes ni, sungguh! sungguh aku rasa kasihan pada keluarga mangsa2, mereka tunggu kepulangan mangsa2 ni dalam keadaan yang baik.. tapi hanya berita menyayat hati ni sahaja yang pulang, tanpa anggota badan untuk dimandi dan dikafankan. lagi2 dalam suasana hari raya ni.

harap keluarga mangsa2 tabah..


4 comments:

nizam omar said...

dari allah kita datang dan kepada allah jualah kita kembali.

sekarang ni,peningkatan kadar jenayah makin tinggi.aduhai malaysia ku..

faktor yang saya fikir logik lah,pasal cita CSi yang banyak mengajar penjahat yang kurang hajor..marah betul ni

hari ni jutawan tu, esok lusa kita.sapa tahu...jangan takut ye..

six.september =_= said...

yela..sentap jugak dengar berita camni
kalau betol lah dia takziah pada keluarga

akuanakpahang said...

Bigitulah ketentuannya. Kita hanya sekadar merancang utk kehidupan ini sahaja

h A n Y S said...

@nizam omar,yup!cita CSI tu sikit sebanyak bagi hint/klu/method/cara utk buat jenayah..
@six september,meremang bulu roma bile dgr brite ni..
@akuanakpahang,ketentuan yg tak terjangka..