kekasih-kekasih terangku!

TRY THIS!!

gambar operation budak itam aku

haa..
entri itu ari aku ada kata kan, nak bi tau sapa budak itam?
budak itam tu sebenarnya adik feveret aku.
tiap kali aku nak keluar je, aku mesti bawak dia.
MESTI!
tapi hari tu..adik aku ni kena operate
aku ikut pi tengok dia operate.
sedih seyh! terasa macam aku jugak yang sakit.


ni gambar en.gugel punya lah.
gambar budak itam aku kat bawah:

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
jarum suntikan, pisau bedah, ha, suma ada!
tu, yg kat tengah2 empatsegi tuh yg diganti. hape nama ntah.

budak itam kena godek.
hikhik!
tu la gambar operation adik aku.
problem aircond. benda 4 segi tu yg kena ganti.
terbang rm6++ duit aku.
dah la tu duit saving untuk konvo nanti.
tak dapek la aku nak joli habis untuk kat pesta konvo nanti.
duit dah shot.
T.T

2 si penari jari menaip kata sendiri:

hamzah ian said...

ceh... baru je gua nak sedih2.. cesssss

h A n Y S said...

hakhak!
takpe2, continue je sedih lu tu,
jom sedih sm2,
*meraung*

Related Posts with Thumbnails