tempoyak??!!

salam readerssss..*big grin* so amacam puase hari ni? maklomlahh..first day puase tok thn ni kan? *senyum*
perghhh..hari ni penat sgt kot..sebab sy kene jd driver utk adik2 n adik2 sepupu and makcik,
sy ganti pakcik nye duty utk beberapa hari ni, sebab dia outstationnnn! ohhhh..MySpace
tambah2 hari ni first day puase, so masing2 balik awal, adik2 sepupu and makcik serentak balik pukol 5.30pm. kelam kabut sy drive ke klang terus ke shah alam pulak, JEM coklat jgn cakap lah, memang banyak! tu yg tak sanggop tuh..tapi tak pe..utk beberapa hari je..wahai pakcik ku syg, PLEASEEEE balik awalllllMySpace
haha

so, korang berbuka apa hari ni?haha..soklan lambat tanya..theeeheee..
sy berbuka dengan tempoyak! siyes!
sy hantu durian! bile dah hantu durian, of kos tempoyak pon jd hantu!
sy tau..ramai yg tak brape suke ngan tempoyak ni kan?? ngan baunye..ngan rupenye, ngan cara buatnya,kan3?? *big grin*
sy kalau dapat tempoyak, makan dengan ikan goreng je pon cukop! perghhhhh~~ terangkat beb!!MySpace
tapi, tempoyak tu kene gaul dengan cili tumbuk lah, alahaiiii..meleleh air liur skang nih..muahaha!
siapa yg jd hantu jgk macam sy?? angkat kening kanan! *bajet ramai bace belog kau je kan?*




p/s: kite je lah jd hantu bln2 puase ni..
huargghhhh, op, sory, tak sempat tutop mulut, ngantok lah, tdo dulu..Zzzzzz

4 comments:

HEMY said...

huhuhu~~aku minat gak tempoyak...tapi takde la smpi tahap mencari sebab nak tu..hehehe

h A n Y S said...

haha..
even aku 'hantu' gak, tp kalau ade dpn mate je la, kalau takde, takde la.. :D

miszTERRA_SF_ said...

hehe.. sy pon hntu sambal tempoyak.. act hantu sambal belacan n budu gk.. huhu

h A n Y S said...

budu sy kurang..hehe..
:D