kekasih-kekasih terangku!

TRY THIS!!

takde tajuk. sekian.

sabar..
sabarrr..
sabaaaarrr...
sabaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr..
saaaaaaabaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr..

ye2, aku sabar *napas turun naik*

nilah jadinya bila kena isi borang secara online menggunakan khidmat connection berok belaan En.Celcom yang lembaaabun.

aku keep, keep and keep isi borang tu berkali-kali,
tutop mata pon boleh jawab.

klik utk ia membesar dengan sihat dan kuat!
see!
see!
nampak?!! nampak?!! asyik DC jek.
nasib baik aku sorang yg penyabar.. ahak2~!


8 si penari jari menaip kata sendiri:

Tapak Kaki said...

mungkin ang kena pakai berok yang lagi mahal kot.. lagi mahal mesti lagi laju kan.hehe

Pencacai Alim said...

tu tajukla tuh..hakhak

h A n Y S said...

@tapak kaki,ni dah cukop mahal kot.. rm98 derrr..98 henggettt.. ha, cukop mahal x?mahal x? heheee..
@pencacai alim, hahaha.. memang tajoklah tu, tajok yg tajoknya takde tajok,ekeke.. :P

Si Bunga said...

lappy tuh dh penuh ngn ternakan.. tuh yg berat terlebih tuh.. suruh diet xmo.. makin sumbat jew ngn ternakan tuh.. nk cuci tp xcuci2.. ishk2.. =__="

ANDA MEMANG SEORANG YG PENYABAR..muahahahaha

h A n Y S said...

haku memang sorang yg 'penyabar'!
miahaha
;p

Uruchimaru @ kf said...

hurm....cube lagi esok iye

She is f.A.z.A said...

aku pon guna berok yg sama..
bab isi2 form nih aku guna pc ofis nak speed laju byk gitu ..ngeh3

h A n Y S said...

@uruchimaru, dah siap dah.. yeah~! haha
@s.h.e is faza,hurmm..xde ofis..haha
:P

Related Posts with Thumbnails