sy tau apa yang sy buat ni salah..tapi sy TERLALU sayangkan dia..

oh, bosannya mengadap kerja ni.. sambil2 buat kerja, sambil2 online, bila dah sambil2 online, sambil2 lah berbelog! kan2??!! macam tak biasa pulak.. ahaks~!

anyway, sy rasa cukup happy since week after he cheated on me a.k.a 'hubungan kami putus'! sebab ape happy??sebab sy dah jatuh cinta lagi! *wink* ha?? cepatnya jatuh cinta lagi?? haha..biasa la.. ekeke.. MySpace
siyesli! sy TERLALU sayangkan dia! TERLALU ok! pagi2 bangun tidur MESTI teringat dia dulu.
bila dah jumpa dia, MESTI peluk cium kami bersentuhan, sy admit, perbuatan sy ni berdosa.. tapi.. sy tak boleh nak elak, what should i do..? T.T

dialah pembakar semangat sy..
dialah pendengar setia pd semua masalah sy..
bila sy happy, dia lagi happy, and bila dia senyum kegembiraan sambil pandang sy, sy rasa..
cair... wuuu wuuu.. cair beb! nasib baek sy putus dengan my ex sebelum ni, sebab.. dia lagi hensem beb!! siyesli!! sumpah! kulitnya putih, without any pimples ok! setiap kali sy terpandang wajah dia ni lah sy MESTI usap wajah dia..cium dia..peluk dia..sumpah sy buat semua tuh! sy tau apa yg sy buat berdosa.. tapi.. sy tak boleh tahan diri sy dr buat semua tuh..
Ya Allah.. bantulah hambaMu ini Ya Allah..

readers, sy tau u guys mesti terkejut dengan pengakuan jujur sy ni, ye..sy admit, sy bukanlah wanita yang baik, sampai sanggup peluk cium dia, tambah2 dengan entri2 sy sebelum ni yg bajet baik je.. sy mintak maaf sebab mengaburi mata u guys dengan entri2 yg bajet baik tuh..

dia bagi sy, TERLALU baik..
sy harap jodoh sy dengan MUAZ QARYN BIN ARIS ni kekal hingga akhir hayat..

SAYANG..sy TERLALU sayangkan SAYANG..

S
A
Y
A
N
G
.
S
A
Y
A
N
G
!

hoo chak??
hensem kan? hensem kan?? pandang sekali sudah, jangan telek lama2 ok! nanti i jeles tau..
muahaha!

dari tepi. C.O.M.E.L ok!

muka happy dia, i loikeee!! tu yg jatuh hati giler nih!



amacam??
suke tak? suke tak?
muahaha!

anyway,best lagi bercinta dengan mamat ni dari bercinta dengan my ex! tak sakit hati..

p/s: sy memang panggil dia sayang ye../babyboy/boboy..
hahaha!

13 comments:

rentan said...

hishh comel

h A n Y S said...

haha..
memang comel!
bila pandang & tgk keletah dia, lupa masalah..
:)

miszTERRA_SF_ said...

kekekeh.. anda sgt men'suspen'kan
tp siyesly dia sgt comey tmbah2 tang rambot 2 :)
t kim salam plok cium eh

h A n Y S said...

haha! gotcha! :D
mmg sgt comel,:D
ok, nant kim slm kat die, and of cos muke die akn blur2.haha :D

zulkbo said...

salam ziarah..
semoga anda selalu
sihat untuk menjalani
ibadah di bulan Ramadhan
Al-Mubarak ini..

h A n Y S said...

amin..
moga sy sentiasa diberi kesihaatan yg baik..
trime kasih..
:)

Anonymous said...

ur ex???erkk>???

h A n Y S said...

ye cik fati..
awat tak cayooo~??
hahaha
relek ah derr..
;p

Anonymous said...

???xsbr nk jmpe nie...nk dgr story2!!..
hehhee

h A n Y S said...

ala..malasnyeee nak rewind2 blk...
just takde jodoh..(alasan para artis malaysia) hak2~
;p

Anonymous said...

xde2..kne rewind jgk!!!.
eh botak xnaik2 lg rmbut die kn...
see my hero...rmbut pacak...model brylcreem..hehehhe

h A n Y S said...

@fati,eee....!!malasnyeee~!! nant kite ym2 ah, hehe
anyway, rambot botak ni x byk lg, tp tetap macho di hati aku, miahaha! ee..nanti aku amek ko kat n9 leh ah tgk2 anak sedara ko tuh!:D

Anonymous said...

da 2 thn kn die???
makin kurus ek..akak die curi daging2 ek???hahaha