muka hensem tapi.. aduh!

hak tuihhhh!!
erk!
apa korang rasa kalau korang berdepan dgn orang macam ni,
orang yang kerjanya asyiiiikkkk nak meludah aje!

alkisah,
hari tu sy pi kat kfc seksyen 7, sy order kat drive tru,
tp alamak! kene tunggu 5 mins pulak (5 mins la kununn,heh!)
ok fine..tunggu la kat tempat park kete,
tgh2 tunggu tuh,
tetiba ternampak sorang jejaka, hensem seyhhhh!! sumpah hensem! MySpace
hahaha..
biasa la kan..
perempuan kan suke tgk mende2 yg cantik.. ekekeke..

sy cakap kat adik, "weyh, tgk mamat tuh, hensem kan?" haha! takde motif cakap kat dia cam tu senanye!
lepas je sy cakap cam tu kat adik, tetiba

hak tuihh!


ni bkn mamat tuh ye, ni mamat kat google :D
erk?!!
mamat tu meludah terang2 kat car park tuh!
adeyhhhh.. muke hensem
tapi..
kurang manner la ludah2 kat terang2 cam ni..
yg lebih 'seksa', bukan sekali je ok!
2 3 kali, entah keberapa kali, means berkali kali lah! *tepok dahi*
sekali kat 1 spot ni, pas tu kat spot sana, then kat spot sinun,
sunggoh la dia niii!!
eee!!
banyak sgt ke air liur die tu sampai nak kene buang byk2 kali??

anyway,same goes with this situation--> bercakap while u r in the JAMBAN!
tgh2 layan piling ngan hajat korang kat tempat tuh,
tetiba ada orang panggil, and dok borak pulak tuh,
oho..siyesly.. sy kurang suke keadaan cam tu,
bagi sy, kurang manner jgk kalau tgh piling ngan hajat 'tuh' and korang berborak ngan org di luar jamban,
unless la kalau btl2 kene nyaut lah..
:)


4 comments:

nexx-novel said...

yer, sangat suke post ini.... betul ape yang ditulis.. sokong2x. :>

Si Bunga said...

haha... ok la tuh ludah kat luar.. kalau ludah dlm tren komuter mcm ner plak.. haha... time aku naik tren komuter klang ke KL central ader satu keling perempuan nie leh plak ludah belakang tmpt duduk tren tuh.. dh la time tuh org ramai.. eee jijik aku ... wek..wek..

noor afzan said...

adui...
rusak reputasi dia weyh..
kantoi tak sesunuh.

h A n Y S said...

@nexx-novel,hehe..tQ.. :D
@si bunga,erk! dlm tren pon jd gak?? haha
@noor afzan,mmg rosak terok~! tp siyes mmg ensem!tp..tu lah die,bad2..very the bad..muahaha..