kekasih-kekasih terangku!

TRY THIS!!

CONTEST TEMAN SEJATI BY EMIEYSANDRA

ehem2..
salam~
*wink*

hari ni sy rajin!
sebab pe?
sebab nak join 1 contest yang dianjur by cik emieysandra,
first contest ever tuuhh!
which means, first time join contest,ekeke..
ok, contest ni is all about friendship! teman sejati!
syarat2 contest? just click pd banner contest di kiri entry ini ok? :)
sy 'pertaruhkan' gambar as below,

*klik utk ia membesar dgn sihat & kuat!*

'us R forever!'
yes!
our friendship last forever! insyaAllah..
kami kenal since zaman2 sekolah dulu kala *bajet dah tua sgt lah tu*
it all started when sy dapat tau sy kena 'turun' kelas dari form 3B kpd form 4C, (which the 'B' class is a second class while 'C' is the third!)
i was disappointed, disgraceful plus disfavour!
hohoho..

tapi apa boleh buat..sy terima aje..
masa tu, kelas kami tak ramai melayu, yg ada, kami2 aje, plus 4 5 kerat lagi,
at first, sy admit, sy SANGAT kekok, sy tak boleh 'masuk' ngan diorang,
sebab ape?
sebab when i was in 3B, sy agak nerd a.k.a budak skema, ahahaha!!*gelak besar*upss
tapi bila join diorang, i was, "oh my god!' they are 'insane'!",
lagi lah sy bertambah K.E.K.O.K!

but then, lama2..
sy rasa..
they are SUPER COOL!!
diorang sgt kelakar!
sy realized yg sy sgt selesa ngan diorang,
we shared things together..
we solved problems together..
we had fun together..
and we cried together..
i just feel like,
i L.O.V.E them!
so DAMN MUCH!

dan alhamdulillah..
dah hampir 7 tahun kami berkawan,
7 tahun!
1 jangka masa yg lama kan?
i just hope that we'll stick together forever and ever,
insyaAllah..


i would like to share this quote with u guys..

a friend is someone we turn to 
when our spirits need a lift,
a friend is someone we treasure 
for our friendship is a gift,
a friend is someone who fills our lives 
with beauty, joy and grace,
and makes the whole world we live in 
a better and happier place..

the luckiest people who being tagged are:

6 si penari jari menaip kata sendiri:

emieysandra said...

thanks sudi jOin contest emieysandra..
nice pic!!
semoGa pershabatan kamu akn berkekalan..

but, i hOpe..ade link ke entri contest emieysandra dlm entri kamu ni supaya sng org lain nk tahu lbih lanjut..

gudluck yer!
~_^

h A n Y S said...

oh,bisa diatur..
hehe..
done!
;D

emieysandra said...

dtg tngOk lagi..owh, tukar url blOg ea, thnks maklumkan awal2..emiey delete la url entri pnyertaan yg pertama 2 ea..tkut t'keliru pulak nti..

thanks dh baiki..
~_^

h A n Y S said...

sama2..
:)

Si Bunga said...

aku suka picture nie... weeee ;D i like it... muah2 !!! :-*

h A n Y S said...

aku pon suke!
tu sal aku amek!
:D

Related Posts with Thumbnails