kekasih-kekasih terangku!

TRY THIS!!

100++!! terima kasih daun pandan.. *wink*

alhamdulillah.. 
follower sy dah mencecah ke angka 100! 
terima kasih daun keladi.. pada followers yg sudi follow blog yg tak seberapa ni..and tak lupe juga pada yang singgah2 baca entries blog ni.. (pergh! ayat macam menang award pelakon terbaik! miahaha!)

bila dah capai ratus followers ni, 
sy rasa SANGAT teruja utk terus menaip, menaip dan teruuuus menaip dalam blog ni! XD
masa memula buat blog (dah hampir setahun) blog ni tak berapa aktif, entry pon tak sampai 10, follower pon baru sorang till Jun yang lepas. then bila tengok adik yang aktif berblog, sy terikut-ikut sampailah jadi addicted + passionate utk ber'blogging'. hasilnya, sekarang dah banyak entry, follower dah 100++..alhamdulillah, usaha berbaloi, hehe..

mekasih pada blogger wanshahira sebab dah menggenapkan bilangan follower menjadi 100! singgah2 la ke blog dia ye.. cuuute je orang nye,hehe.. :D






TERIMA KASIH DAUN PANDAN... *wink*






hanys: suke follow blog yg buat teruja utk terus membaca!



6 si penari jari menaip kata sendiri:

nabilah_2908 said...

tahniah...!! (^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
OH SCARY..!!!

h A n Y S said...

trime kasih..
:)

ejum said...

wah..tahniah..moga lebih maju lagi..

jom kalau free..komen entry terbaru ejum E J U M

h A n Y S said...

trima kasih..
:)

Tapak Kaki said...

kalau dah dapat 100 orang, kira ang dah jadi blogger otai ar..hehe

h A n Y S said...

otai ke? br aktif 2 bln..
hahaha

Related Posts with Thumbnails