FOLLOWERS

TRY THIS!!

oh! minah ni lelaki ke?? erk

MySpace

aku blk dr uptown shah alam td,
p mkn nasik kukus situ,
permanent port aku kalau mkn kat situ,
sedap woo~
oh,sori,tak de kena mengena ngan tajok plak,
ihiks~

kk,
kembali pd tajok,
tgh2 aku melayan perasaan dgn nasik tuh,
aku TERPANDANG sorang minah ni,
tu sekali pandang,


tp bila 2 3 kali pandang,
ok tipu,
bila btl2 pandang, ekceli,

erk
minah ke tuh??
oh demmm~! bkn lah!
mamat la tuh! yg bertukar (gaya sailormoon) jd minah a.k.a nyah,

then tetiba aku teringat kisah mak aku pasal golongan ni,
alkisah..
mak tgh beratur tggu turn beli kfc,
tgh mak layan perasaan dia,
dia terperasan sorang minah ni,

cun habis!!
mak puji habis2 minah ni,
cantiknyaa....
mulusnya kulit...
sexy nya..
cantik body dia...
mcm2 lg lah,
tak sggp aku nak dgr dah,
i jeles taw! MySpace

then bila turn minah tu order dish dia,
(ms tuh mak aku kat line belah kiri belakang dia)

mak aku dengar dia order,
bang..mintak ayam bla..bla..bla..

bila dia start panggil 'bang' tuh,
mak aku dah shock!
mcm kena karen!

sbb
minah tu mamat lah derr,
suara dia rupanya kekal jantan lg beb
patot lah mak aku tekejot badak!
MySpace


p/s: golongan mcm ni dah belambak kat dunia..btl2 dah akhir zaman..
MySpace

2 si penari jari menaip kata sendiri:

Si Bunga said...

hahaha... aawww i terpikat u.... weeeaaakk... mcm ner la ek yg lelaki suka lelaki tuh... best kew ek?? padahal samer jew kowt " Pedang " diorg tuh... hahahaha =))

h A n Y S said...

ops,
komen ni cam tahap 18thn ke atas jek,
akakaaka
nama pon akhir zaman..
bak kata nabil,
lu pikir la sendiri!
hehehehe
;p

Related Posts with Thumbnails