kekasih-kekasih terangku!

TRY THIS!!

kemaluan yang nyata

oh! sy kemaluan!
sy kemaluan!

duhhhhh!!
circumstance yg malu! malu!
*tumbuk muka*
MySpace

ceritanya senang aje..
cenggini..


sy kene hantar invois company pd TNB,
i went alone,
actually i pernah went there once,hihi..
biasa la..
kalau dah pi sorang2..
takda teman nak bual2,
layan jiwa la kan..
agagaga..

sy masuk main door bangunan tnb,
opppp..pelawat kene daftar nama dulu
ok fine..
tulis Hanisah,from company SYCJE,bla bla bla..signature..
amek pas pelawat,

pi ke lif,
tekan button 'anak panah atas',
lif bukak! cepatnya!
masuk,tekan level 14!

wah..sy sorang2 dalam lif..
best2..
pe lagi,
layan jiwa la..berangan!MySpace
tetiba!
ting! *bunyi lif dah sampai level*
eh?!
cepatnya??
ok..sy kuar dengan lagak yakinnya!
ya! kena yakin beb! even hantar invois jek,ekekeke..

aik?
awat ofis ni nampak lain?
o..br pas renovate kot..
sy teruskan jgk niat utk masuk even ofis nampak lain,
eh! akak kat kaunter pon lain?! (terus terang, ada unsur sengal disitu! dah terang2 nampak lain awat hang pi masuk???!!! SENGAL!!!)

"salam kak.."*senyum*-->mesti!
"sy nak hantar invois.." sambil tangan bawak kuar invois + muka yakin lagi,
"invois?"
"a'ah.." pelik disitu kan?nape akak tu cam tak tahu plak? dia kan keje kat financial department ni.. adesss...
"nak anta invois sendiri ke company punya?"
"er..company punya" nape akak ni banyak tanya plak..adeyh...sebelum ni anta kat akak lagi satu tu ok je, takde sesi Q&A pon! leceh la akak ni..(merungut lg dalam hati)
"nape kak?ni tingkat 14 kan?"tanya sy lagi
"ha? ni tingkat 5 dik, tingkat 14 kat atas" akak tu cakap sambil dia gelak! dia gelak beb! gelakkan sy!

perghhhhh..muka CONFIRM dah purple!
lg 1, sy taw la level 14 kat atas,takkan kat bawah kot kak..saje je nak menambah malu sy!
"oh,bla bla bla" actually sy dah tak ingat sy melalut apa dah masa tu utk cover kemaluan,
sumpah malu!
bayangkan, dengan muka yakin yang giler, tapi tetiba termalu sendiri! *dush*

bila kuar ofis tu,
sy buat2 bizi susun2 papers + invois dalam fail,
malu beb! takmo pandang muka akak tuh! dia ketawa lagi!
then picit button 'anak panah atas' kat lif sambil2 wat2 bizi lagi


aha! lif dah sampai!
haaaa! thank god!
sy meluru masuk!
picit button level 14 again!
MySpace





so, moral of the story, kalau nak YAKIN sangat pon, agak2 ah..

4 si penari jari menaip kata sendiri:

ira aje said...

haha.sumpah kelakar!
sian u.tp xpe.pengalaman itu sgt bharga.
pasni bhati2 laa yea.
jgn dok berangan jew ;p

h A n Y S said...

haha,
sumpah malu!
tambahan utk moral of the story--> no more brangan2,
ahahaha
;D

Si Bunga said...

weyh tumpang gelak sekaki lar ngn kakak tuh... wkakakakakakakakakak
aper da.. tuh la berangan lebih2 lagi ek... :P

h A n Y S said...

cit..
bla ah ko..
;P

Related Posts with Thumbnails