kahwin lagi??

oh,baru hari ni aku baru nak update pasal gi kenduri kahwin member aku hari ahad lepas ke? *sekali napas*
adeyyyhh..
hehe..
sori la..
tarak sempat..(citt..mcm ramai je nunggu kau update + baca blog kau ni lah,wahai minachiii)
MySpace

ok2,
tengok je la gambar2 nye ni,

 dengan pengantin,aku no.4 dari kiri

 members, ex student smkpbk, erk.kecuali lelaki kat belakang tu ok =.='

 posing lg! XD

 comels la dorang nih! XD

 lagi..

 lagi.. XD

 lagi.. :D

 kat 'pintu gerbang'. cantik! erk. of course not me XD


dah bertambah kawan aku yang dah jadik bini orang..
aku?
oh,lupakan.
please jangan tanya soalan tu sekarang,
terima kasih


MySpace

balik dari kenduri, aku dapat kek!
kek birthday..
MySpace


muka aku yang kesengihan sampai ke telinga macam tak penah dapat kek! padahal selalu jek! =.='

u know what,
yang kelako nye masa mak beli kek ni was my adik wani!
cerita nya cenggini,

wani sambut mak kat pintu umah,
mak baru balik dari rumah sedara terus dia beli kek..
mak suruh wani masuk kan kek tu dalam peti sejuk,
and maybe dia tak berapa dengar apa mak cakap,
terus dia dengan muka ke'excited'an nya tuh meluru masuk bilik sambil tunjuk kek,
and she said "kakkkk~!! mak beli kek tok kooo~" (dengan kesengihan sampai telinga!)
adeyhhh.. =.='
lurus betol la budak ni.

awat la hang pi tunjuk kat aku kek tuhh sayang oii..
kan dah hilang suprise..
paling2 pon pi la cocok lilin tu,
konon suprise la kat aku..
sambil nyanyi lagu antarangbangsa tu,
confirm aku akan tekejot nye..
kalau tak pon,
akan ku lakonkan watak tekejot tuh dengan berkesan! sure punya..
spoil la..
MySpace

yang tulus,

2 comments:

Si Bunga said...

ooPsss besday ko lupa r.. :P

anyway HAPPY BESDAY to MyLuVLy friends hanisah bt najib..

semoga aper yg kau impikan dan hajat selama nie tercapai... hehe ^__^v

h A n Y S said...

mekasyh2~~
;D
aminnn..
;D