'fast food'

sekarang ni dunia makin maju,
manusia pon makin malas kan?
contoh paling senang:




makanan2 sejuk beku ni ha, contoh yang paling senang..
even nak masak nasik ayam pon just masok kan dalam mivrowave!
memang la orang kata praktikal..
jimat masa..
jimat tenaga..

tapi tak syok la..
tak rasa macam betol2 memasak

anyway,
tengoklah encik2 dan puan2 ayam kat bawah ni,
orang beli buaian tuh tok orang rumah,
dorang pulak berlebih-lebih,
habis bertepek ' barang2 export' dorang kat situ!
aku nak duduk pon dah tak boleh!
nasib baek lah korang ni ayam...

tapi comel kan dorang landing2 kat situ sambil minom petang?
agagaga..

yang tulus,

0 comments: