facebook dah tak kaw!

facebook sekarang dah memBUHSANkan!
sape setuju??*bajet ramai orang baca belog kau je ea?*
angkat kening kanan!

kalau dulu,bukak je lappy,
FB!
bukak je FB,
lappy!

sekarang,
bukak je lappy,
HANYSOLITUDE,
bukak je HANYSOLITUDE,
lappy,
MySpace
sengal!

apa ada pada cinta FB??
tak de apa dah..
dah tak menyegat,
balik2, tengok status orang,
i lap u,
u lap me,
i mis u,
u mis me,
i single,
i dah ade yang punya..
owwwwhhh..and what so ever lah!
tak ade status laen ke nak wat?
aiyooo...
amma appa..
anyway, tu korang nye fb, 
i admit, korang nye suke la kan..?
ekeke..


penah rasa nak delete je FB ni,
tapi..
kat FB ni la dapat jumpa balik member2 lama,
and salah satu medium untuk spread apa2 news antara member2,
kan3??
even hp ada..
tapi tak sume member nak spread news via hp,
huhu..
so, tak jadilah nak delete FB..



p/s: selsema & batuk.. sobs..



4 comments:

royal joe budu said...

naaah..bukn FB y x kaw..membe2 dah tak kaw..

nabilah_2908 said...

sy angt ke dua belah kening sy..huhu..

mmg fb dh mula membosankan... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
DEAR FOLLOWERS

Marlina Roslee said...

Btl...
Fb dh bosan lah...
Nk delete x bleh coz c2 jelah news yg latest dr member2 n sedare mare...

h A n Y S said...

@royal, naaah..member2 still kaw la..
;p
kaw-kaw lagik~
it's not about mbers,
it's just all about Fb,
:)

@nabila,hahaha..
comey plak angkat 2 2 kning,
jom,sy singgah APA KATA HATI,
wee~
;D

@marlina,same view ngan sy,
ehee~
;D