nak kawen?tak nak kawen?

semalam aku and members pi jenguk 1 of member aku yg dah kawen,br bersalin, dia dpt anak teruna,
hensem!
comel!
so tak mau ckp manyak,
tgk je lah gambo2 smlm ni



MySpace

first,gmbr aku dulu of course,ahaks~
dgn Mr.Teruna

kanan mak Mr.Teruna (mmber aku @Fai), kiri cik hanys gumuk
MySpace

Mr.Teruna


Mr Teruna tido, comel!

kiri,Nad

kiri:Rafi
erk,kiri jgk?nape mesti kiri?
kk,next..

kanan sekali,haa..br nak kanan, is Ain

blk dari rawang tuh, melantak kat Pak Li seksyn 7,lapar giler kot!



sambil jenguk Mr.Teruna tuh,
kitorang borak2 pasal pengalaman Fai bersalin,
1 word je--> sgt; MENAKOTKAN!

MySpace
bg aku la..

then kitorang tgk perut dia yg di'plaster',
seram siot!

MySpace



time2 tu jgk aku ckp 'aku tak nak kawen!'
dlm ms tedekat ni la...
tak kan la tak nak kawen lgsg kot..
agak2 ah derrr..

then blk dr rawang tuh, aku bwk mak aku keluar
and singgah jap kat rumah Budak Campo,
erk

nape aku pggl budak campo??
sbb..

 
gmbr agk kabur, sbb bdk campo ni asek begerak, pakai kemere hp je pon~
 lagi..

 owh..jd idaman btl lah bdk nih!

 oh! aku pong tesesat? ngehe

kakak nye plak, cun kan? hindustani hai btl!

oh! tercandid?! muehe~

so, dah phm nape aku pggl Bdk Campo?

MySpace

0 comments: