kekasih-kekasih terangku!

TRY THIS!!

iklan nak mintak pelempang

korang perasan tak ada 1 iklan losyen wanita kat tv lately?
aku br perasan ekceli..

enjoy iklan nya kat bwh ea,




dah tgk?
apa pendapat korang?
haha

yg kelakarnya iklan ni,

1st,perempuan tu blh say no kat guy tu by geleng2 kan jarinya je,
2nd,selamberkk je guy tu usap bahu anak dara orang,hep!amboiii..biasa dia tuh!

aku rs, kalau kat M'sia,
guy yg wat mcm tuh mau nya kena penyepak atau paling sopan,kena pelempang!

MySpace

adat la pon kot..iklan overseas~

MySpace

0 si penari jari menaip kata sendiri:

Related Posts with Thumbnails