bulu mata gugur

org kata,


bulu mata gugur ada petanda,


betul ke??


apa tandanye??


ok,org kata la ea,bkn aku kata,


petanda nya-->




ada org rindu kita,


erk


kalau mcm tuh,

ramai lah kot rindu kat aku,


sbb


dah bebilion2 bulu mata aku gugur,


MySpace




ekceli la kan,

based on apa yg aku baca kat one of majalah ilmuan ni [tak hingat mjlh apa]

the fact is,


bulu mata gugur ni bkn la sbb ada org rindu-rinduan,

or cinta-cintaan,




sena nya,

bulu mata kita gugur ni just a normal nature jekkk..


means bulu mata yg gugur tu sbb sel2 dia dah mati then bagi chance kat bulu2 mata yg baru utk tumbuh,

sm la mcm rambut kita niii..



MySpace<-- tak leh terima fact tuh









yg tulus,



(asek lupa mau t/t =.=')

4 comments:

Khairunnisa' said...

Ntahnya. Orang dulu suka buat cerita mengarut.

h A n Y S said...

btl tuh,
byk cite2 mengarut lg,
mcm...
jgn ddk atas bantal,nanti punggung bisul!, etc
haha

Anzur Anuar said...

xboleh percaya. kata orang2 tua tuh. saja kot. ehe. tapi selalunya ada sebab. contohkan; anak dara xleh nyayi kat dapur, tkot kahwen dgn org tua. tapi hakikatnya xnak kasi makanan hangit. ehe. lagi 1! xleh potong kuku waktu malam, tkot pendek umor. bleh caya ke? ehehe. sbnrnya tkt terlebih potong. kan pedih tuh. inilah hakikatnya sebenar. ;)

Myblog: rugi tak baca pelbagai cerita yang aneh, pelik, comel, ajaib disini

h A n Y S said...

yup~!
pantang org dulu2~
biasa la tuh~
byk kot pantang larang nya lg,kan?
;D